Portfolio

Om mig

Kontakt

HANS MALM

KOMMUNIKATIONSSTRATEG, KREATÖR, COPYWRITER, FOTOGRAF, PAPPA, KULTURTANT M.M

 

Hej. Jag är både ord- och bildmänniska med en bakgrund som ingenjör. Det har jag nytta av i allt jag håller på med idag som varumärkesstrateg, kreatör och copywriter.

 

JAG HAR EN HEL DEL ERFARENHET

Exempel på varumärken jag jobbat med: WWF, Scan,  Volkswagen, Husqvarna, Toyota, Folksam, Åbro, Canon, Carlsberg, Dramaten, JM, Fuji, Telia, Viking Line, Nord Keyboards, Boxer, Swedbank, Eurocard, Verum, JCDecaux m.fl.

 

Exempel på reklambyråer jag varit anställd på: King, Saatchi & Saatchi, SWE, Stenström & Co.

 

Exempel på egna uppdragsgivare: Världsnaturfonden WWF, King, Saatchi & Saatchi, NORD DDB, Stockholm Design Lab, Lowe, Åbro, BRS Networks.

 

Jag har också föreläst på Berghs School of Communication, Forsbergs Skola och Konstfack.

 

JAG HAR EN KAMERA OCKSÅ

Som fotograf arbetar jag mest med mina egna projekt som jag visar upp i utställningar och fotoböcker, men jag fotograferar även på uppdrag.

 

OCH ETT LIV UTANFÖR JOBBET

Privat är jag är pappa till tvillingarna Ture och Viktor och vi bor i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm. Jag springer året runt med talböcker, poddar, electronica och TED-talks i öronen. (Utom när det är vår, då lyssnar jag på koltrasten). Som manlig kulturtant går jag gärna på utställningar, konserter, teater, bio och annat med mina barn och mina vänner. Foto är mitt stora intresse och kaffe är inte bara gott utan en förutsättning för en bra dag.

Som person är jag prestigelös och tycker det är jättekul att jobba i team men kör också gärna på egen hand ifall det passar uppdraget.

 

När jag frågar kollegor och uppdragsgivare tycker de att mina styrkor framför allt är problem-lösning, att skapa struktur i både uppgiften och resultatet, att jag är noggrann och snabb och att jag är bra på att presentera mina idéer och texter. Det tackar jag för!

© Hans Malm AB        info@hansmalm.se      070-1445100