Strateg

Kreatör och copywriter

Portfolio

Om mig

Kontakt

BEHÖVER DU EN ERFAREN KREATÖR OCH/ELLER COPYWRITER?

Foto: Ola Billmont

Jag jobbar själv, eller som en del av ett team, med att ta fram idéer, koncept och kampanjer: Digitalt. Print i alla dess former. Rörligt för tv, bio och webb. Intervjuer. UX-design. SoMe. PoS. Radioreklam m.m.

 

BRA IDÉER BEHÖVER ORD, OCH TVÄRT OM

Mest intressant är att börja med en brief och sedan ta fram något som löser kommunikationsuppgiften på ett annorlunda och smartare sätt. Och jag jobbar gärna med idéer i andra sammanhang än marknadsföring. Men jag skriver förstås gärna "vanlig copy" också för alla möjliga och omöjliga media.

 

DU HAR NOG REDAN LÄST NÅGOT JAG SKRIVIT

Jag har jobbat med många stora och små varumärken i en mängd olika branscher. Dels som anställd på, eller frilans åt, några av Sveriges bästa reklam-, design- och sponsorbyråer men även direkt med olika företag och organisationer. Alla skrivjobb är intressanta, eller kan bli det.

 

INGET TEAM OCH INGEN BRIEF?

Saknar du ett kreativt team har jag flera erfarna formgivare och art directors i mitt nätverk som jag gärna löser uppgifter tillsammans med. Och saknar du en brief så var inte ledsen för det, då hjälper jag dig att få ner uppdraget på papper också.

 

Ta gärna en titt under Portfolio där du hittar exempel på jobb jag gjort som kreatör och copywriter. Eller gå direkt till Kontakt och berätta vad du behöver hjälp med så löser vi det.

Några exempel på varumärken jag arbetat med: WWF, Volkswagen, Husqvarna, Toyota, Folksam, Canon, Scan,  Carlsberg, Telia, Dramaten, JM, Fuji, Swedbank, Viking Line, MittMedia, Boxer,  Eurocard, Verum, JCDecaux m.fl.

© Hans Malm AB        info@hansmalm.se      070-1445100